Activitats

Tenim diversos espais on poder realitzar activitats. Per la nostra situació, envoltats de vinyes, intentem que totes les activitats siguin a l’aire lliure.

Master Xef:

Hem pensat aquesta activitat elaborant els plats que després se serviran per al menjar. Una primera idea seria fer uns entrants (Xató de Vilanova, que comportaria fer la salsa romesco), un segon ja més elaborat i unes postres (tipus sorbet de llimona al cava).

Organitzem aquesta activitat a l’estil Màster Xef, on els participants, en grups, disposen d’un temps determinat per buscar els condiments i elaborar el seu plat. La cocció del peix el realitza la nostra cuinera.

Aquesta activitat la podem realitzar en diversos grups i té la seva part teòrica, explicació del plat, emplatat i maridatge amb vins.

Durada: uns 120′ aprox.

Lloguer de bicicletes elèctriques amb visita a celler i tast de caves:

Es tracta d’un recorregut en bici elèctrica per les vinyes. Aquestes bicicletes, anomenades “burricletes” porten alforges darrere, on podem posar els cascos, bosses, ampolles, etc.

Ruta semi asfaltada de dificultat baixa, apta per a tots els públics.

Visitem unes bodegues de la zona on s’ofereix aperitiu, visita a la cava i degustació dels seus productes.

Inclou bicicletes i cascs, assegurança d’accidents, GPS, visita al celler i tast

Durada: 180′ aprox.

Tast de vins:

Tast de vins de la DO Penedès, realitzada per una enòloga professional (Master of Wine), que ens explica les particularitats dels vins d’aquesta zona i com trobar els matisos en els vins. Activitat molt amena i divertida. Inclou vins i copa Readel.

Durada: 90’ aprox.

Paintball, gimkamas i circuit de quads

Activitats típiques basades en jocs col·lectius, en els quals es busca la destresa, lideratge i fomentar l’esperit d’equip.

Durada: 60′ aprox.

GALERÍA FOTOS

Vols més informació? Escriu-nos!