Serveis complementaris de Masia Olivera: Gastronomia

Per la teva comoditat, oferim una sèrie de serveis addicionals amb els quals pots complementar la teva estada. Prèvia petició ens podem ocupar d’oferir-te diferents possibilitats perquè preparar-te el menjar no sigui un maldecap i es converteixi en un plaer.
Pots contractar aquests serveis contactant amb nosaltres a info@masiaolivera.com o fent servir el nostre formulari de contacte

Sopar d’arribada

Si no has tingut temps de pensar en el sopar, avisa’ns que te l’organitzem. Et deixem una pa rodó, tomàquets per sucar, oli i sal a més d’embotits (botifarra, secallona i llonganissa), formatge, una ampolla de vi o cava i una capsa de catànies. El preu del sopar d’arribada és de 40€.

Fes la teva llista de la compra des de casa, ulabox te la deixa a Masia Olivera

Si no vols emportar-te els queviures de casa, t’oferim la possibilitat que els compris online i així t’ho trobis tot preparat quan arribis. Només has de fer la teva compra online a ulabox. Previ a la compra, avisa’ns per poder fer la recepció dels productes!

No cal cuinar: Fes ús del càtering

Per gaudir de la gastronomia local sense moure’t de Masia Olivera només cal que contactis amb un dels càterings on col·laborem habitualment. A Cal Blay hi trobaràs tot el que necessites.