Fes activitats al cor del Penedès

Masia Olivera està situat en un entorn privilegiat, al cor del Penedès. Des de casa nostra podràs iniciar diverses activitats relacionades amb el món de l’enoturisme i de l’esport a l’aire lliure.

Podràs experimentar aquesta terra amb el paladar i amb la resta de sentits. El Penedès té molt per oferir-te. Una àmplia oferta cultural i paisatgística, així com arquitectònica, festes, folklore, castells, senders… que podràs descobrir visitant el Penedès des de la teva estada a Masia Olivera.

En els següents enllaços hi trobaràs l’accés a tot tipus d’activitats de diferents àmbits relacionats amb el senderisme, rutes en bicicleta, cavall, o fins i tot segway, passant pels museus i el patrimoni de la nostra terra. Et convidem completar l’estada a Masia Olivera amb les activitats del Penedès recollides a Enoturisme Penedès.

© Blai Carda – Enoturisme Penedès

Rutes guiades

Pots aprofundir en el territori del Penedès deixant-te guiar pels diferents conjunts arquitectònics o museístics que conformen el nostre caràcter. S’organitzen visites guiades a l’aire lliure que et sorprendran si ens visites a diferents èpoques de l’any. Descobreix les visites guiades en aquest enllaç.

masia-olivera-enoturisme-rutes

© Blai Carda – Enoturisme Penedès

Espais naturals

Des de Masia Olivera podràs gaudir del senderisme al Penedès. Si ho prefereixes, et podem organitzar rutes amb bicicleta, cavall o segway entre vinyes. Pots veure un conjunt de tots els recursos que uneixen esport amb enoturisme en aquest enllaç.

masia-olivera-enoturisme-patrimoni

© Blai Carda – Enoturisme Penedès

Patrimoni

El patrimoni monumental del Penedès compta amb emplaçaments que et sorprendran, perquè no tot gira al voltant de l’enoturisme. Et sorprendran les restes arqueològiques de civilitzacions passades. Descobreix el patrimoni del Penedès en aquest enllaç.

masia-olivera-que-fer-museus

© Blai Carda – Enoturisme Penedès

Museus

Els museus que pots visitar al Penedès compten amb una llarga tradició lligada a la cultura i tradicions de la nostra terra. Et recomanem especialment que visitis el Vinseum, el museu de les cultures del vi a Catalunya, situat a Vilafranca del Penedès. Però no et perdis la riquesa museística del territori. Descobreix tots els museus en aquest enllaç.