A Masia Olivera ens agrada celebrar ocasions especials. Els casaments entre vinyes són a l’aire lliure i comptem amb un espai cobert, els Porxos, on fer l’àpat tranquil·lament sense patir per les inclemències del temps.

Volem que sigui el millor dia de la teva vida, per això reservem tot l’espai perquè només els nuvis puguin ser els protagonistes. Un casament a Masia Olivera és molt més que una cerimònia amb un convit. És un espai íntim on vestir-se i preparar-se per l’ocasió i també pot ser l’allotjament per la nit de bodes per tu i els teus convidats. A més de disposar de diferents espais on diferenciar cada etapa del casament: la zona de recepció dels convidats, la zona de la cerimònia i l’espai on fer el convit i el ball.

No et podem explicar exactament com serà el teu casament, perquè cada casament és diferent. Hauràs de venir i passejar-te per la Pineda, pels Porxos, per la zona de la Piscina i llavors descobriràs com pot arribar a ser el millor dia de la teva vida. Dels temes pràctics ens n’ocupem nosaltres: de la coordinació amb el càtering, amb l’organització de la cerimònia…

L’única cosa que realment necessites fer és venir a visitar-nos, deixar-te endur per la màgia del Penedès i arribat el dia, dir que SÍ!