Organitzar esdeveniments en entorns rurals és tendència. De fet, la demanda de les empreses per planificar les seves reunions en plena natura està creixent.

Treure als empleats fora de les oficines per celebrar reunions o jornades en equip és una tècnica cada vegada més utilitzada per les empreses. Normalment, els grups de treball es traslladen a grans hotels o edificis cosmopolites per assistir a un congrés, participar en activitats de team building o escoltar ponències relacionades amb el seu dia a dia, entre d’altres exemples.

Un lloc idíl·lic

T’imagines que aquests esdeveniments es realitzessin en espais bucòlics, campestres i envoltats de natura? Fa tot just 10 anys, aquesta opció era impensable!, però avui dia no són pocs els establiments rurals que acullen reunions, conferències o celebracions. Aquesta nova tendència és el que s’ha batejat com Rural Meeting

A més, la demanda de les empreses per planificar trobades en aquests racons de la natura està creixent, i ho fa a passos de gegant. I és que els llocs rústics són l’enclavament perfecte per trencar amb la rutina, entenent que el que poden oferir avui dia no res té a veure amb el que fins ara estàvem acostumats.
El rural meeting deixa de banda els espais moderns de grans dimensions per donar pas a extensos camps, edificis històrics de construcció centenària, estades més íntimes i activitats envoltades de la natura més acollidora. Sona genial, oi? Doncs els beneficis van molt més enllà!

Els beneficis del Rural Meeting

Ambient bucòlic, que s’allunya del que és habitual i, per tant, trenca completament amb els hàbits diaris. Circumstància perfecta per a aquells esdeveniments que tinguin com objectiu la desconnexió.

Les reunions es poden enriquir amb activitats de team building amb els treballadors. L’objectiu és enfortir el sentiment d’equip i pertinença, els resultats incidiran directament sobre la cultura empresarial de la companyia.

Team Building

Team Building

L’aposta per la tècnica del storytelling a les reunions, ja que un entorn rural multiplica les possibilitats per tenir un fil conductor a partir del qual es desenvoluparà el contingut de la trobada, com si d’un conte es tractés.

L’estalvi de costos. Gràcies al menor pressupost que reclamen els hotels rurals davant dels urbans, les instal·lacions són més petites i l’equip humà, més reduït.

Si estàs buscant un entorn únic per al teu esdeveniment d’empresa, escriu-nos!

 

Raimon Olivella
Propietari de Masia Olivera