A punt de començar el segon trimestre de l’any, estem en el moment ideal per planificar les activitats d’empresa. Des de Masia Olivera, et proposem més d’un exemple d’activitats corporatives amb un denominador comú: enfortir l’esperit d’equip i treure el màxim partit del potencial humà.

 

Pla de recursos humans amb activitats de Team Building

 

En qualsevol pla de recursos humans s’haurien de tenir en compte diverses possibilitats per desenvolupar estratègies d’equip. En aquest sentit, l’organització de team buildings són molt efectius, ja que es tradueixen en un augment notable de la rendibilitat i un augment de la motivació de tot l’equip.

 

A continuació, us detallem les nostres propostes de team building. Totes elles aconsegueixen millorar competències com la comunicació, iniciativa, creativitat, lideratge, motivació, bon ambient i treball en equip. I, sobretot, ajuden a alliberar tensions i enfortir els llaços de l’equip humà, tot això s’experimenta en mig de la natura, en un entorn allunyat de l’entorn laboral, ple de diversió i bones experiències.

 

Activitats a Masia Olivera

Master Chef

Hem pensat aquesta activitat elaborant els plats que després se serviran per dinar. S’elaboren uns entrants, un segon més elaborat i unes postres. Els participants, en grups, disposen d’un temps determinat per buscar els condiments i elaborar el seu plat.

Aquesta activitat la podem realitzar en diversos grups i té la seva part teòrica, explicació del plat, emplatat i maridatge amb vins.

 

Lloguer de bicicletes elèctriques amb visita a celler i tast de caves

Es tracta d’un recorregut en bici elèctrica per les vinyes. Es visiten unes bodegues de la zona on s’ofereix aperitiu, visita i degustació dels seus productes.

 

Tast de vins

Tast de vins de la DO Penedès, realitzada per una enòloga professional (Master of Wine), que explica les particularitats dels vins d’aquesta zona i com trobar els matisos en cada un d’ells. Activitat molt amena i divertida.

 

Paintball, gimkamas i circuit de quads

Activitats típiques basades en jocs col·lectius, en el que es busca la destresa, lideratge i fomentar l’esperit d’equip.

 

Descobreix com treure el millor del teu equip humà! Contacta amb Masia Olivera per a més informació.

 

Raimon Olivella
Propietari
Masia Olivera